Datorită volumului mare de expedieri ale curierilor, livrarea poate fi întârziată. Totodată, suntem în permanență conectați în convorbiri telefonice și nu putem prelua noi apeluri. Scrieți-ne la: comercial@auto-soft.ro !

Centrare Haweka

Echilibrare roti Haweka

Sa ai rotile echilibrate corect este foarte important pentru buna functionare a masinii. Rotile neechilibrate pot cauza uzarea prematura a anvelopelor, precum si o degradare accelerata a amortizoarelor si a componentelor de directie.

La echilibrarea standard, fixarea rotii pe masina de echilibrat se realizeaza printr-un singur con de fixare central, de aceea acest tip de prindere nu poate garanta o echilibrare perfecta.

Pentru rotile speciale, HAWEKA a creat un sistem de centrare a rotii care nu genereaza micro abateri in procesul de echilibrare. Acest sistem este format dintr-un guler autoexpandabil (P3) si o flansa reglabila cu piulite (P2) ce fixeaza janta pe masina de echilibrat, exact in modul in care roata este montata pe autovehicul.

Folosind sistemul de echilibrare HAWEKA vei avea roti echilibrate perfect de fiecare data pentru ca:

  • Ofera o echilibrare precisa fiecarei roti
  • Nu zgarie sau deterioreaza jantele
  • Roțile se monteaza corect de fiecare data

HAWEKA ofera o solutie personalizata in functie de dimensiunea prezoanelor si a orificiului central al jantei pentru a stabili o echilibrare precisa si rapida!

Spre deosebire de HAWEKA, la masina de echilibrat clasica prinderea jantei de aparatul de echilibrare se realizeaza prin presarea unui manson direct pe fata acesteia, acest lucru putand afecta aspectul jantei in timp ce prinderea nu este una foarte precisa.

Pentru a fi la curent cu preturile serviciilor noastre verificati Lista de preturi.