Curatare butuci roti

CURATARE PROFESIONALĂ BUTUCI

Gata cu blocarea jantelor pe butuc! AUTO SOFT vă oferă servicii de curățare profesională a butucilor de prindere a jantei

Procedura de curățare a axului central este procesul prin care, cu ajutorul unei perii rotative de sârmă, se curăță rugina și mizeria depusă între jante și butucul de prindere.

 

în special, jantele de aliaj au nevoie de această curățare deoarece au tendința de a oxida în contact cu butucul de oțel și de a se înțepeni, lucru ce va face ca demontarea să se facă cu mare dificultate.

 

La AUTO SOFT fiecare ax central al roților este curățat eficient cu ajutorul unei perii care îndepărtează rugina, praful și mizeria. Apoi este folosit un spray pe bază de cupru care împiedică corodarea.

Spray-ul de cupru este un compus unguent de înaltă calitate, stabil la diferențe de temperatură, cu o aderență excelentă și o rezistență mare la forțe centrifugale, cu pigmenți de separare metalici activi.

Spray-ul de cupru asigură o demontare ușoară a jantei de pe butuc după un timp îndelungat de exploatare, se evită, astfel, sudarea jantei pe butuc. Are, de asemenea și rol de protecție anticorozivă îndelungată, fiind foarte rezistent la apă sărată, fluctuații de temperatură și la transmiterea vibrațiilor.

Curățarea periodică, urmată de aplicarea spray-ului pe bază de cupru sunt cele mai bune metode pentru a preveni oxidarea.

Fără acest proces de curățare janta este predispusă la:

  • Blocare pe butucul de prindere
  • Scurtarea duratei de viață
  • Uzarea prematură din cauza lipsei de întreținere
  • Scăderea rezistenței și a performanței de rulare