Curatare butuci roti

CURATARE PROFESIONALA JANTE

Rotile pot deveni extrem de patate daca permiti ca praful de frana sa ramana pe ele pentru perioade indelungate de timp. Praful de frana cauzat de uzura placutelor atunci cand calci frana, este foarte coroziv si poate provoca daune permanente daca este lasat pe jante prea mult timp.

Praful de frana va lasa o pata galbena si neagra pe roti care poate fi dificil de indepartat. Rotile pot fi, de asemenea, patate si corodate de sarea utilizata in timpul iernii pentru tratarea drumurilor inghetate.

Poti achizitiona produse specializate de curatare din magazinul nostru online dar pentru a fi curatate corespunzator trebuie sa apelezi la o curatare profesionala realizata de profesionisti ce utilizeaza produse special concepute pentru o procedura de acest gen.

Serviciu de curatare profesionala AUTO SOFT

AUTO SOFT ofera acest serviciu de curatare profesionala a jantelor in toate cele patru service-uri din Militari, Baneasa, Fundeni si Dudesti, serviciu care este efectuat intr-un timp foarte scurt si cu maxima seriozitate si profesionalism.

Procedura de curatare a axului central este procesul prin care, cu ajutorul unei perii rotative de sarma, se curata rugina si mizeria depusa intre jante si butucul de prindere, in special la jantele de aliaj care oxideaza la contactul cu butucul de otel si unde poate duce la intepenirea pe butuc a jantei si astfel demontarea se va face mult mai greu. Curatarea periodica, urmata de aplicarea spray-ului de cupru sunt cele mai bune metode pentru a preveni oxidarea.

Spray-ului de cupru este un compus unguent de înaltă calitate, stabil la temperaturi, cu o aderență excelentă și o rezistență mare la forțe centrifugale, cu pigmenți de separare metalici activi. Se pretează în special pentru a asigura o demontare ușoară a jantei de pe butuc după un timp indelungat de exploatare, pentru a se evita sudarea sau griparea jantei pe butuc, precum și cu rol de protecție anticorozivă îndelungată, spray-ul de cupru fiind foarte rezistent și la apă sarata, fluctuații de temperaturi și la transmiterea vibrațiilor.

Fara acest proces de curatare janta este predispusa la:

  • Scurtarea duratei de viata
  • Uzarea prematura din cauza lipsei de intretinere
  • Scaderea rezistentei si a performantei de rulare