Degresare roti

La AUTO SOFT la fiecare schimb de anvelope, roțile sunt degresate temeinic înainte de a fi echilibrate și apoi montate pe mașină. Înainte de orice echilibrare, este nevoie de o degresare a roților pentru a garanta acuratețea și performanța procesului.

De ce e nevoie de o degresare a roților?

Din cauza exploatării zilnice a anvelopelor, pot exista dezechilibre în ceea ce privește greutatea acestora. Pentru a le echilibra se adaugă greutăți în zonele cu diferențe pentru a ajunge la o greutate optimă.

În timpul procesului de echilibrare se folosesc contragreutăți de plumb care nu se pot lipi bine de jante dacă acestea nu sunt degresate în prealabil. Dacă plumbii nu sunt lipiți bine, aceștia se pot desprinde de pe jantă, din cauza șocurilor produse în timpul mersului.

De aceea, curățarea jantelor la interior înainte de procesul de echilibrare este foarte important, acest lucru ajută plumbii noi să se lipească perfect.

Fără o degresare corectă, plumbii nu se vor lipi bine de jantă și vor pica în timp, ceea ce va cauza disconfort la condus și un dezechilibru al roții.

Ce fel de degresare se face la AUTO SOFT?

La service-urile AUTO SOFT degresarea roților se face cu aparatură specială ce nu daunează roților. În procesul de cuățare se folosesc detergenți speciali, non-corozivi pentru fiecare spălare. Anumite tipuri de detergenți pot îndepărta parțial murdăria și plumbii vechi, de aceea la AUTO SOFT se folosesc numai detergenți speciali care degresează roata în profunzime, nu doar o curăță la suprafață.

Dupa degresare se vor adăuga plumbii noi în funcție de necesități!

Curățarea se face într-un timp foarte scurt, în deplină siguranță pentru roțile mașinii. Echipamentul special de curățare a roților elimină de asemenea, la fiecare spălare, praful toxic produs de plăcuțele de frână, astfel încât roțile rămân perfect curate și degresate.