Anvelopa All Season 215/60R16 103t Vredestein Comtrac 2 All Season

Mai multe poze

457,69 LEI

Pretul afisat include TVA si ecovaloare

2018/2019

36 Luni

Disponibilitate: In stoc
Estimare livrare: 5-7 zile.

Stoc disponibil in punctele de lucru:

Comenzi telefonice 0756 036 277
WhatsApp Chat
Program L-V: 9:00-18:00
Descriere

Vredstein Comtrac 2 All Season

Anvelopa pe care profesionistii se pot baza tot anul

Vredstein Comtrac 2 All Season este un pneu pentru vehicule de transport usoare care si-a castigat aprecierea soferilor pentru eficienta, confortul,  tinuta de drum bune ca si prin stabilitatea pe care o furnizeaza, inclusiv in conditiile unei incarcaturi de o greutate apreciabila.


Canelurile laterale deschise si amplele caneluri longitudinale optimizeaza evacuarea apei. In plus, forma suprafetei de contact cu carosabilul confera anvelopei o aderenta mai buna atunci cand drumul este ud. Drept consecinta, pe carosabil umed, Vredstein Comtrac 2 All Season reuseste sa franeze de la 80km/h pe o distanta cu 11,7m mai scurta decat generatia anterioara de pneuri.

Comtrac 2 All Season poseda o noua arhitectura, care ii ofera un grad ridicat de rigiditate. Ea ii confera un spor de 10% in ce priveste stabilitatea atunci cand vehiculul este incarcat. Formula noua a cauciucului, cu dioxid de siliciu, confera anvelopei o rigiditate sporita si amelioreaza rezistenta la rulare, ceea ce conduce la o reducere a consumului masinii dumneavoastra. Densitatea mai mare corzilor ce compun centura anvelopei sporeste la randul sau rigiditatea benzii de rulare.

Densitatea optimizata a striurilor echilibreaza distributia presiunii si reduce deformarea pneului sub incarcaturi grele.

Despre Vredestein

Vredestein este un fabricant de anvelope olandez, cu o istorie de peste 100 de ani, acum in proprietatea Apollo Tyres Ltd. Sediul sau se gaseste la Amsterdam, iar facilitatile de productie la  Enschede. Vredestein elaboreaza si manufactureaza anvelope pentru automobile, utiliaje agricole si industriale si pentru biciclete. Un numar important de anvelope pentru automobile beneficiaza de designul casei italiene Giugiaro.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Brand VREDESTEIN
Latime (mm) 215
Inaltime 60
Diametru (inch) 16
Model COMTRAC 2 ALL SEASON
Indice viteza T (190km/h)
Indice sarcina 103 (875kg/anvelopa)
Anotimp All Season
Eficienta Clasa C2
DOT 2018/2019
Cum aleg anvelopele?
Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Anvelopa All Season 215/60R16 103t Vredestein Comtrac 2 All Season

Cum evaluezi acest produs? *

Nota
Eticheta energetica

Eticheta energetica a anvelopei

Etichetarea anvelopelor in spatiul U.E. este obligatorie si trebuie sa contina informatii despre economia de carburant rezultata din folosirea anvelopei, despre comportamentul anvelopei la franare pe carosabil umed si despre zgomotul produs de anvelopa respectiva (in decibeli), conform directivei nr. 1222/2009, din noiembrie 2012.

Economia de carburant Economia de carburant a anvelopei

Economia de carburant a unei anvelope se traduce prin gradul de rezistenta la rulare si este reprezentata printr-o scara colorata, de la A la G. Clasa A (verde) este atribuita unei anvelope care datorita rezistentei scazute la rulare, va oferi un consum de combustibil mult mai eficient (mai mic) si o emisia de gaze mai mica, in timp ce G (rosu) este clasa cu cea mai scazuta eficienta la consumul de carburant.

O anvelopa de clasa A poate consuma cu 7,5% mai putin combustibil fata de o anvelopa de clasa G.

Economia de carburant a anvelopei

Franarea pe carosabil umedFranarea pe carosabil umed

Acest tip de clasare reprezinta capacitatea anvelopei de a frana pe un carosabil acoperit de un strat de apa care are intre 0.5 si 1.5 mm, la o temperatura intre 2 si 20ºC pentru anvelopele de iarna si intre 5 si 35 ºC pentru anvelopele de vara. Franarea pe carosabil umed este reprezentata printr-o scara de la A la G, clasa A fiind cea mai buna performanta in acest sens.

Un vechicul dotat cu ABS si 4 anvelope de clasa A (la franare pe carosabil umed) va frana de la 80km/h pana la stop pe o distanta cu pana la 18 metri mai scurta decat acelasi vehicul dotat cu 4 anvelope de clasa G.

Nivelul de zgomotNivelul de zgomot

Anvelopele constribuie la nivelul de zgomot produs de masina. Cu cat nivelul de zgomot este mai mic, cu atat impactul asupra mediului incojurator este mai mic si in conformitate cu normele legislative.

Pe etichete se afiseaza un difuzor cu 3 unde negre posibile pentru a reprezenta nivelurile de zgomot in decibeli.
- nivelul 1 insemna ca anvelopa produce un nivel de zgomot cu cel putin 3db mai scazut decat limita UE.
- nivelul 2 inseamna ca anvelopa produce un nivel de zgomot aflat intre limita europeana si pana la 3db sub aceasta limita.
- nivelul 3 inseamna ca anvelopa depaseste nivelul de zgomot admis in U.E. 

Contacteaza-ne!