Anvelopa Vara 215/70R16 100t General Grabber At3

Mai multe poze

499,31 LEI

Pretul afisat include TVA si ecovaloare

2019/2020

36 Luni

Disponibilitate: In stoc
Estimare livrare: 5-7 zile.

Stoc disponibil in punctele de lucru:

Comenzi telefonice 0756 036 277
WhatsApp Chat
L-J: 9:00-18:00
V: 9:00-17:00
Descriere

GENERAL Grabber At3 215/70R16 100t

GENERAL Grabber At3 sunt anvelope pentru SUV-uri mari, care, datorita unui model agresiv de rulare, nu numai ca garanteaza o calatorie moale si linistita pe trotuarele asfaltate, dar ofera, de asemenea, o manevrabilitate sporita pe orice suprafata.

Anvelopele Grabber At3 au o centura cu rezistenta ridicata si o structura interna consolidata care ajuta la prevenirea uzurii inegale a benzii de rulare si la prelungirea duratei de viata.

Compozitia optimizata a benzii de rulare a compusului din cauciuc General Grabber At3 este mai rezistenta la rupturi si taieturi, asigurand in acelasi timp o aderenta suplimentara pe suprafetele umede si prelungeste durata de viata a pneului.


Anvelopa pentru toate tipurile de teren a fost dezvoltata pentru a raspunde nevoilor SUV-urilor, a camioanelor de transport si a soferilor de vehicule de teren, care doresc o combinatie de capabilitati exceptionale de pe sosea si maniere de incredere pe sosea.

Designul inovator de cinci randuri asigura o tractiune off-road fara compromisuri (tehnologia TracGen). Cresterea profunzimii benzii de rulare, pe langa imbunatatirea proprietatilor de auto-curatare, contribuie la extinderea serviciului de anvelope (tehnologia DuraGen). In plus, structura optimizata a blocurilor benzii de rulare, anvelopa AT3 General asigura un confort acustic in interiorul vehiculului (tehnologia Comfort Balance).

Designul inovator al modelelor realizeaza o aderenta exceptionala de rulare prin marginile de prindere care se blocheaza cu suprafetele libere. Umarul deschis al benzii de rulare asigura o actiune eficienta de auto-curatare pentru o tractiune adaugata in noroi.

Suprafata de rulare cu componente robuste si blocuri armate asigura o viata lunga a pneurilor chiar si pe teren accidentat. In plus, asigura stabilitate in conditii de siguranta in toate conditiile de incarcare aprobate cu centuri de otel ultra-rezistente.

Geometria uniforma pentru o distributie uniforma a materialului si o orientare optimizata a benzii de rulare pentru o interactiune neteda cu suprafata: ambele caracteristici permit o transmisie pe sosea extrem de confortabila si placuta intr-o linie de pneuri pentru toate tipurile de teren.

Peretele lateral mare pe partea laterala superioara protejeaza corpul anvelopei de pietre, nisip si resturi.

O serie de nervuri de deformare stivuite protejeaza zona superioara a peretelui lateral impotriva penetrarii prin indepartarea obstacolelor de pe corpul anvelopei.

Nervurile de protectie a rotii protejeaza suprafata anvelopei din cauza deteriorarilor cauzate de obloane si obstacole de teren.

Despre General Tire

Infiintata in 1915, General Tyre, cu sediul in Fort Mill, Carolina de Sud, poate privi inapoi pe o mostenire mandra, care acopera mai mult de un secol. De la inceputuri, marca a facut anvelope pentru toate tipurile de autovehicule. Compania a fost achizitionata de compania Continental in 1987. Astazi, in general, General Tire produce anvelope pentru autoturisme, camioane si aplicatii industriale, precum si anvelope de specialitate pentru vehiculele de tip 4x4.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Brand GENERAL
Latime (mm) 215
Inaltime 70
Diametru (inch) 16
Model GRABBER AT3
Indice viteza T (190km/h)
Indice sarcina 100 (800kg/anvelopa)
Anotimp Vara
Economie de carburant F
Franare pe suprafete umede E
Nivel de zgomot 72
Eficienta Clasa C1
DOT 2019/2020
Cum aleg anvelopele?
Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Anvelopa Vara 215/70R16 100t General Grabber At3

Cum evaluezi acest produs? *

Nota
Eticheta energetica

Eticheta energetica a anvelopei

Etichetarea anvelopelor in spatiul U.E. este obligatorie si trebuie sa contina informatii despre economia de carburant rezultata din folosirea anvelopei, despre comportamentul anvelopei la franare pe carosabil umed si despre zgomotul produs de anvelopa respectiva (in decibeli), conform directivei nr. 1222/2009, din noiembrie 2012.

Economia de carburant Economia de carburant a anvelopei

Economia de carburant a unei anvelope se traduce prin gradul de rezistenta la rulare si este reprezentata printr-o scara colorata, de la A la G. Clasa A (verde) este atribuita unei anvelope care datorita rezistentei scazute la rulare, va oferi un consum de combustibil mult mai eficient (mai mic) si o emisia de gaze mai mica, in timp ce G (rosu) este clasa cu cea mai scazuta eficienta la consumul de carburant.

O anvelopa de clasa A poate consuma cu 7,5% mai putin combustibil fata de o anvelopa de clasa G.

Economia de carburant a anvelopei

Franarea pe carosabil umedFranarea pe carosabil umed

Acest tip de clasare reprezinta capacitatea anvelopei de a frana pe un carosabil acoperit de un strat de apa care are intre 0.5 si 1.5 mm, la o temperatura intre 2 si 20ºC pentru anvelopele de iarna si intre 5 si 35 ºC pentru anvelopele de vara. Franarea pe carosabil umed este reprezentata printr-o scara de la A la G, clasa A fiind cea mai buna performanta in acest sens.

Un vechicul dotat cu ABS si 4 anvelope de clasa A (la franare pe carosabil umed) va frana de la 80km/h pana la stop pe o distanta cu pana la 18 metri mai scurta decat acelasi vehicul dotat cu 4 anvelope de clasa G.

Nivelul de zgomotNivelul de zgomot

Anvelopele constribuie la nivelul de zgomot produs de masina. Cu cat nivelul de zgomot este mai mic, cu atat impactul asupra mediului incojurator este mai mic si in conformitate cu normele legislative.

Pe etichete se afiseaza un difuzor cu 3 unde negre posibile pentru a reprezenta nivelurile de zgomot in decibeli.
- nivelul 1 insemna ca anvelopa produce un nivel de zgomot cu cel putin 3db mai scazut decat limita UE.
- nivelul 2 inseamna ca anvelopa produce un nivel de zgomot aflat intre limita europeana si pana la 3db sub aceasta limita.
- nivelul 3 inseamna ca anvelopa depaseste nivelul de zgomot admis in U.E. 

Contacteaza-ne!