Servicii Roti Auto

Cele patru service-uri Auto Soft sunt dotate cu utilaje de ultima generatie, operate de personal bine instruit. Asta inseamna eficienta mai mare pentru noi si timp mai scurt pentru tine.
Te asteptam la pit stop.

Hotel anvelope
Cazeaza-ti cele patru roti in conditii perfecte la un hotel de patru cercuri.
Nu-ti mai cara anvelopele in garaj sau, si mai rau, in balcon. Lasa-le la un hotel de anvelope! Platesti la inceput contravaloarea a patru luni de depozitare iar restul la ridicarea setului. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, cere informatii tehnicienilor din service-urile Auto Soft. citeste mai mult.

Service mobil
Cand drumul la vulcanizare nu e o optiune buna pentru tine, venim cu service-ul mobil acasa, la birou sau oriunde ai nevoie! Cu ajutorul service-ului mobil ai parte de vulcanizatori dedicati pentru a reduce stresul si a economisi timp. Fiecare service mobil este echipat cu aparatura moderna, necesara pentru serviciile de montaj si echilibrare roti. In plus, ai posibilitatea de a alege anvelope noi din cele 60.000 de produse disponibile in stocul nostru, iar noi venim la tine cu produsele alese, gata sa efectuam serviciile de care ai nevoie cu multa atentie, in timp util. citeste mai mult.

Echilibrari dinamice
Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor eviti aparitia uzurii neuniforme a anvelopelor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate, miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand batai sau vibratii ale volanului la anumite viteze.
La aparitia fenomenelor de mai sus te asteptam la echilibrarea rotilor.
In orice service Auto Soft, echilibrarea se face pe masini performante cu o precizie ridicata si intr-un timp minim.

Indreptari jante
In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii. Folosirea acestei roti in continuare va conduce in mod cert la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia.
Semnele acestui fenomen sunt aceleasi de mai sus. La fel, te asteptam la o operatie de indreptat jante, urmata de echilibrarea rotilor. citeste mai mult.

Geometria directiei
Vorbim despre alinierea rotilor fata de directia de mers si a unei roti fata de cealalta. E clar cat e de importanta pentru manevrabilitatea si siguranta masinii.
Orice abatere de la paralelism duce la uzura neuniforma a anvelopelor si a sistemului de suspensie. De aceea e bine sa vii la o verificare a geometriei la maxim 10.000 km parcursi.
In conformitate cu principiile noastre, incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreci in service-urile noastre. Astfel plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata. citeste mai mult

Montari - demontari
Toate standurile noastre sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice. Putem sa montam/demontam anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz ar apare riscul de a deteriora janta/anvelopa.

Umflare cu azot
Toate service-urile noastre sunt dotate cu generatoare de azot pentru umflarea anvelopelor.
Avantajele folosirii azotului in loc de aer:

  • prelungeste viata cauciucului
  • micsoreaza riscul exploziilor
  • verificarea presiunii se face la intervale mai mari
  • presiunea din pneuri se pastreaza aproape constanta, ceea ce micsoreaza uzura caii de rulare
  • incetineste formarea de rugina pe jante datorita lipsei oxigenului
  • este mai stabil la variatile de temperatura
  • este indicat pentru vehiculele care stationeaza timp indelungat.