Anvelopa Vara 225/45R17 91W DUNLOP SPORT MAXX TT* DSST-Runflat

Mai multe poze

-47 Lei

Special Price 469,46 LEI

-47 Lei

Pret normal: 516,12 LEI

Prețul afișat este per bucată și include TVA și ecovaloarea

2023

36 Luni

GARANTĂM DOT-UL AFIȘAT

Disponibilitate: Ultima bucata

Stoc disponibil in punctele de lucru:

Comenzi telefonice 0312 287 300
Program L-V: 9:00-17:00
Descriere

DUNLOP Sport Maxx Tt* Dsst-Runflat 225/45R17 91W (Cod EAN: 3188649811403)

Anvelopa UHP rezistenta

Dunlop SP Sport Maxx GT este o linie de anvelope de vara de perfromanta ultrainalta, proiectate pentru masinile premium si sport. De aceea, DUNLOP Sport Maxx Tt* Dsst-Runflat 225/45R17 91W promite pasionatilor de sofat sportiv aderenta, feedback, viteza de reactie si stabilitate excelente in viraje. Nu in ultimul rand, aceasta este o anvelopa run flat, ceea ce ofera un grad de siguranta sporit.


Reactivitate datorita profilului mai plat al benzii de rulare

Noua generatie de anvelope Dunlop prezinta un profil mai plat al benzii de rulare, cu o zona de contact mai mare cu 4-8%, in functie de dimensiunea si tipul anvelopei. O zona mai mare de contact ofera mai multa aderenta, stabilitate si feedback mai bun din partea drumului. Masina dumneavoastra va reactiona mai precis la comenzi, oferindu-va satisfactia unui condus sportiv.

Banda de rulare asimetrica pentru o tinuta de drum excelenta

Designul asimetric al benzii de rulare ofera manevrabilitate imbunatatita si rezistenta la acvaplanare. Nervura centrala continua sporeste stabilitatea si precizia iar dispunerea asimetrica a canelurilor amelioreaza aderenta, conducand un comportament mai bun pe drum drept si in viraje

Rapiditate si durabilitate

Compusii de sliciu din cauciucul anvelopei sporesc aderenta si reduc uzura. Datorita lor veti avea parte de franare, accelerare si manevrabilitate exceptionale, dar si de economii generate de viata mai  lunga a anvelopei

Control mai bun datorita profilului Multi Radius

Modelele cu profil Multi Radius (Multi Radius Tread - MRT) utilizeaza 10 raze diferite, ceea ce le face mai precise. Acest lucru se manifesta printr-o foarte eficienta distribuire a presiunii pe suprafata de contact. Efectul este o tranzitie mai lina de la drum drept la curba, conducand la reactii mai precise si progresive

Protectie pentru flansa jantei

DUNLOP Sport Maxx Tt* Dsst-Runflat 225/45R17 91W poseda sistem de protectie a flansei jantei. El utilizeaza un profil de cauciuc care se intinde in jurul circumferintei anvelopei, deasupra flansei. Acesta creeaza o zona tampon de protectie la impactul cu bordura.

Curea fara imbinari

Jointless Belt (JLB) este o tehnologie de captusire hibrid care reduce deformarile circumferintei la viteze mari. Beneficiile sunt stabilitatea superioara la viteze mari si uzura unitara si uniforma.

O anvelopa RunOnFlat

DUNLOP Sport Maxx Tt* Dsst-Runflat 225/45R17 91W beneficiaza de tehnologia Dunlop Self Supporting (DSST). Ea permite continuarea deplasarii pana la 80 km dupa o perforare sau explozie. Anvelopele RunOnFlat utilizeaza pereti laterali ranforsati, care permit pastrarea mobilitatii anvelopei dupa pierderea completa a presiunii aerului. Astfel, veti putea ajunge in siguranta acasa sau la un service, fara a mai fi nevoie sa schimbati de urgenta anvelopa pe marginea drumului

Sofat mai precis datorita sistemul specific pentru locasul talonului

Sistemul dezvoltat de Dunlop consolideaza legatura intre anvelopa si janta. La fel ca aderenta dintre mana dvs. si volan, sistemul specific pentru locasul talonului creste capacitatea de control si asigura un feedback exceptional din partea drumului.

Material cu aderenta superioara

Compusul de siliciu din compozitia benzii de rulare, inspirat din anvelopele de curse,  asigura un nivel inalt de aderenta, in special pe carosabilul ud si la temperaturi scazute. Efectele se vor resimti in performantele la franare si accelerare exceptionale. Nu in ultimul rand, compozitia cu siliciu cauciucului asigura o uzura mai lenta.
De asemenea, banda de rulare contine nanoparticule de negru de fum specifice anvelopelor de curse. Aceste nanoparticule sunt combinate cu rasina si polimeri pentru a asigura o aderenta excelenta pe carosabilul ud si uscat.

Franare sigura, stabilitate sporita

Designul asimetric al benzii de rulare cu raport gol-plin variabil ofera rezistenta imbunatatita la acvaplanare. Blocul masiv al umarului exterior asigura dispersia rapida si fara turbulente a apei, generand stabilitate la viraje. Contactul mai mare cu drumul pe indus de profilul benzii de rulare ofera totodata o stabilitate imbunatatita la viraje si directie precisa.

Despre Dunlop

Dunlop este una dintre cele mai renumite marci de anvelope, cu o istorie de peste 120 de ani. Ea poarta numele lui John Boyd Dunlop, inventatorul anvelopei pneumatice si fondator al Dunlop Pneumatic Tire Co. Ltd. In acest moment, in Europa, Dunlop este integrata Goodyear Dunlop Tires BV. Dunlop si-a castigat o reputatie extrem de prestigioasa pe piata anvelopelor de inalta si ultra-inalta performanta si este este o marca extrem de activa in lumea sporturilor cu motor, avand numeroase victorii in palmares.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

DEPOZITARE ANVELOPE

Vino în punctele de lucru AUTO SOFT, montează anvelopele nou cumpărate iar pe cele vechi le poți depozita în HOTELUL AUTO SOFT


MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru a plăti cât mai ușor produsele de pe site-ul AUTO SOFT, îți punem la dispoziție următoarele metode de plată din care să alegi:

  • Numerar la livrare
  • Plata online cu cardul sau în 2/3 rate (Credit Europe Bank, Alpha Bank, BRD, Banca Transilvania, Garanti Bank)

METODE DE LIVRARE

Costurile de transport se calculează automat în partea de final a formularului de comandă, după completarea datelor necesare. Livrarea se face oriunde pe teritoriul României.

  • Livrare prin curier rapid
  • Ridicare personală dintr-un punct de service AUTO SOFT din București

GARANȚIE PRODUSE

La AUTO SOFT beneficiezi întotdeauna de garanția produselor conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

  • Anvelope 3 ANI
  • Jante 2 ANI

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Manfin Stock Code 36613
CAI 526861
Brand DUNLOP
Latime (mm) 225
Inaltime 45
Diametru (inch) 17
C Runflat
Model SPORT MAXX TT* DSST
Indice viteza W (270km/h)
Indice sarcina 91 (615kg/anvelopa)
Anotimp Vara
Economie de carburant E
Franare pe suprafete umede C
Nivel de zgomot 68
Eficienta Clasa C1
DOT 2023
Cum aleg anvelopele?
Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Anvelopa Vara 225/45R17 91W DUNLOP SPORT MAXX TT* DSST-Runflat

Cum evaluezi acest produs? *

Nota
Eticheta energetica

Eticheta energetica a anvelopei

Etichetarea anvelopelor in spatiul U.E. este obligatorie si trebuie sa contina informatii despre economia de carburant rezultata din folosirea anvelopei, despre comportamentul anvelopei la franare pe carosabil umed si despre zgomotul produs de anvelopa respectiva (in decibeli), conform directivei nr. 1222/2009, din noiembrie 2012.

Economia de carburant Economia de carburant a anvelopei

Economia de carburant a unei anvelope se traduce prin gradul de rezistenta la rulare si este reprezentata printr-o scara colorata, de la A la G. Clasa A (verde) este atribuita unei anvelope care datorita rezistentei scazute la rulare, va oferi un consum de combustibil mult mai eficient (mai mic) si o emisia de gaze mai mica, in timp ce G (rosu) este clasa cu cea mai scazuta eficienta la consumul de carburant.

O anvelopa de clasa A poate consuma cu 7,5% mai putin combustibil fata de o anvelopa de clasa G.

Economia de carburant a anvelopei

Franarea pe carosabil umedFranarea pe carosabil umed

Acest tip de clasare reprezinta capacitatea anvelopei de a frana pe un carosabil acoperit de un strat de apa care are intre 0.5 si 1.5 mm, la o temperatura intre 2 si 20ºC pentru anvelopele de iarna si intre 5 si 35 ºC pentru anvelopele de vara. Franarea pe carosabil umed este reprezentata printr-o scara de la A la G, clasa A fiind cea mai buna performanta in acest sens.

Un vechicul dotat cu ABS si 4 anvelope de clasa A (la franare pe carosabil umed) va frana de la 80km/h pana la stop pe o distanta cu pana la 18 metri mai scurta decat acelasi vehicul dotat cu 4 anvelope de clasa G.

Nivelul de zgomotNivelul de zgomot

Anvelopele constribuie la nivelul de zgomot produs de masina. Cu cat nivelul de zgomot este mai mic, cu atat impactul asupra mediului incojurator este mai mic si in conformitate cu normele legislative.

Pe etichete se afiseaza un difuzor cu 3 unde negre posibile pentru a reprezenta nivelurile de zgomot in decibeli.
- nivelul 1 insemna ca anvelopa produce un nivel de zgomot cu cel putin 3db mai scazut decat limita UE.
- nivelul 2 inseamna ca anvelopa produce un nivel de zgomot aflat intre limita europeana si pana la 3db sub aceasta limita.
- nivelul 3 inseamna ca anvelopa depaseste nivelul de zgomot admis in U.E. 

Anvelope similare cu aceeași dimensiune

Anvelopa Vara 225/45R17 91W PIRELLI P7 CINTURATO* K1-Runflat

Dimensiune: 225/45R17

Sezon: Vara

I. Incarcare: 91 (615kg/anv.)

I. Viteza: W (270km/h)

Producator: PIRELLI

Anvelopa Vara 225/45R17 91W PIRELLI P7 CINTURATO* K1-Runflat

Ultimele 2 bucati

Special Price 538,18 LEI

-38 Lei

Pret normal: 576,09 LEI

Anvelopa Vara 225/45R17 91W BRIDGESTONE POTENZA S001* RFT-Runflat

Dimensiune: 225/45R17

Sezon: Vara

I. Incarcare: 91 (615kg/anv.)

I. Viteza: W (270km/h)

Producator: BRIDGESTONE

Anvelopa Vara 225/45R17 91W BRIDGESTONE POTENZA S001* RFT-Runflat

Ultimele 3 bucati

Special Price 524,35 LEI

-80 Lei

Pret normal: 604,76 LEI

Anvelopa Vara 225/45R17 91W LAUFENN S FIT EQ LK01B HRS-Runflat

Dimensiune: 225/45R17

Sezon: Vara

I. Incarcare: 91 (615kg/anv.)

I. Viteza: W (270km/h)

Producator: LAUFENN

Anvelopa Vara 225/45R17 91W LAUFENN S FIT EQ LK01B HRS-Runflat

Ultima bucata

Special Price 304,52 LEI

-46 Lei

Pret normal: 350,86 LEI

Anvelopa Vara 225/45R17 91W BRIDGESTONE TURANZA T001 MOEXTENDED-Runflat

Dimensiune: 225/45R17

Sezon: Vara

I. Incarcare: 91 (615kg/anv.)

I. Viteza: W (270km/h)

Producator: BRIDGESTONE

Anvelopa Vara 225/45R17 91W BRIDGESTONE TURANZA T001 MOEXTENDED-Runflat

Ultima bucata

Special Price 457,97 LEI

-70 Lei

Pret normal: 528,08 LEI

Anvelopa Vara 225/45R17 91W BRIDGESTONE S001* Rft-Runflat

Dimensiune: 225/45R17

Sezon: Vara

I. Incarcare: 91 (615kg/anv.)

I. Viteza: W (270km/h)

Producator: BRIDGESTONE

Anvelopa Vara 225/45R17 91W BRIDGESTONE S001* Rft-Runflat

In stoc
Estimare livrare: 5-7 zile.

561,83 LEI
Anvelopa Vara 225/45R17 91W BRIDGESTONE T001* Rft-Runflat

Dimensiune: 225/45R17

Sezon: Vara

I. Incarcare: 91 (615kg/anv.)

I. Viteza: W (270km/h)

Producator: BRIDGESTONE

Anvelopa Vara 225/45R17 91W BRIDGESTONE T001* Rft-Runflat

In stoc
Estimare livrare: 5-7 zile.

569,96 LEI
Anvelopa Vara 225/45R17 91W MICHELIN PILOT SPORT 4 ZP-Runflat

Dimensiune: 225/45R17

Sezon: Vara

I. Incarcare: 91 (615kg/anv.)

I. Viteza: W (270km/h)

Producator: MICHELIN

Anvelopa Vara 225/45R17 91W MICHELIN PILOT SPORT 4 ZP-Runflat

In stoc

Special Price 617,01 LEI

-31 Lei

Pret normal: 647,64 LEI

Anvelopa Vara 225/45R17 91V MICHELIN PRIMACY 3 ZP GRNX-Runflat

Dimensiune: 225/45R17

Sezon: Vara

I. Incarcare: 91 (615kg/anv.)

I. Viteza: V (240km/h)

Producator: MICHELIN

Anvelopa Vara 225/45R17 91V MICHELIN PRIMACY 3 ZP GRNX-Runflat

In stoc

Special Price 544,99 LEI

-84 Lei

Pret normal: 628,80 LEI