Swipe to the left

Da startul sezonului cald cu GOODYEAR si DUNLOP!

Autor: 24 martie 2018 3071 Vizualizari Niciun comentariu

Vara incepe cu surprize din partea GOODYEAR si DUNLOP pentru ca tu sa te poti bucura de drum intreg sezonul cald. Comanda de pe AUTO SOFT in perioada 15 martie – 15 mai 4 anvelope din gamele produselor de vara pentru autoturisme sau 4x4 si castigi instant pana la 300 de lei. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in promotie cu ajutorul facturii pana pe 30 mai si primesti acasa tickete cadou in valoare de 50 de lei pentru dimensiuni mai mici sau egale cu R16 si de 300 de lei pentru dimensiuni mai mari sau egale cu R17.

Citeste aici mai multe detalii despre promotia GOODYEAR si inscrie-te!

Citeste aici mai multe detalii despre promotia DUNLOP si inscrie-te!

Calitatea drumului si siguranta pasagerilor sunt punctele principale dupa care specialistii GOOD YEAR proiecteaza anvelopele. De peste 90 de ani, brandul furnizeaza produse ce au o functionalitate ridicata datorita tehnologiei avansate, echipamentelor de productie si studiilor efectuate de-a lungul anilor asupra chimiei cauciucului. Anvelopele din portofoliul GOOD YEAR respecta normele de calitate si siguranta pentru ca, indiferent de clasa masinii, performanta sa fie maxima, iar durabilitatea si longevitatea sporite.

DUNLOP este un brand de anvelope dedicat de 127 de ani bucuriii de a conduce. Inovatia sta la baza povestii DUNLOP, acestia lansandu-se pe piata cu prima anvelopa pneumatica inventata vreodata. Performanta, calitate, tehnologie, toate impletite cu pasiune pentru a crea o experienta confortabila, usor de controlat pentru orice sofer. DUNLOP este mereu in cautare de noi solutii pentru a extinde limitele performantei, lucru care recomanda brandul ca unul de incredere pentru care angajamentul fata de client este cel mai important si trebuie respectat prin fiecare produs.

Adaugat in: Sfaturi autoStiri