Swipe to the left

Îți dăm 5 motive să cumperi anvelope auto online

Autor: AUTO SOFT 12 septembrie 2019 1774 Vizualizari Niciun comentariu

Online-ul face experiența cumpărării mai confortabilă. Fiecare an aduce noi avantaje pentru comerțul online și taie de pe listă produse sau servicii pe care nu ne-am fi gândit până acum să le achiziționăm de pe mobil sau din fața calculatorului.

Zona auto beneficiază și ea de trendul comerțului online și pune la îndemâna posesorilor de mașini magazine virtuale în care găsesc tot ce au nevoie. Piese auto, accesorii, servicii auto, toate într-un singur loc și ușor de comandat.

Cumpărarea unor anvelope nu mai este de mult o sarcină ușoară, având în vedere diversitatea de modele și caracteristicile care trebuie comparate. O vizită la un magazin de anvelope vă va pune în fața unor lungi rafturi cu modele și riscați să pierdeți ore întregi până veți găsi cel mai potrivit model. Oricărui distribuitor de anvelope îi va fi extrem de greu să aibă întotdeauna pe raft fiecare model și fiecare dimensiune din brandurile cunoscute.

Un magazin online nu va avea această problemă, iar experianța online vă va convinge de avantajele achiziționării anvelopelor dorite în acest mod.

De ce să cumpăr online?

Diversitate – așa cum scriam mai sus, un magazin online va putea să afișeze toate modelele pe care le comercializează, oricând, cu poze relevante și toate caracteristicile de care ai nevoie. Nu va mai fi nevoie să întrebi un angajat al magazinului despre fiecare anvelopă în parte. În funcție de complexitatea magazinului online vei putea să vezi în timp real stocurile și să faci comparații între branduri, în funcție de caracteristicile dorite.

Disponibilitate – un magazin online nu se închide niciodată, așa că poți să-l vizitezi oricând și să cumperi anvelope online când ai nevoie, nu când găsești deschis. Uneori, cumpărarea unei anvelope este o necesitate apărută într-un moment neprevăzut, așa că posibilitatea de a plasa o comandă la orice oră, știind că în 24 de ore poți primi produsul este un mare avantaj.

Costuri reduse – Magazinul fizic are costuri de funcționare ce se regăsesc în final în prețul produselor. Fie că vorbim de chiria spațiului, de costul cu utilitățile sau de salariile angajaților. O mare parte dintre aceste costuri nu apar la un magazine online, iar acest lucru permite comercializarea anvelopelor la prețuri mai mici. Clientul are un avantaj și aici dacă decide să cumpere anvelope auto online.

Compararea instantanee a prețurilor – Pentru a decide de unde cumpără, un client trebuie să vadă măcar două magazine care au produsul dorit. Asta înseamnă timp consumat traversând orașul. În online, compararea prețurilor pentru un produs se face în câteva secunde. Există chiar agregatoare de prețuri, care îți dau cotația exactă a unui produs în zeci de magazine.

Confort – Comanda online înseamnă și opțiunea de transport la domiciliu. Produsele îți sunt livrate la ușă, chiar fără costuri suplimentare, în funcție de valoarea comenzii.

Achiziționarea anvelopelor online te va scuti de stresul căutărilor, îți va economisi timp și bani și te va lăsa să te bucuri de călătorii frumoase cu mașina.
Adaugat in: Sfaturi auto