Swipe to the left

Primavara incepe cu 20% reducere la AUTO SOFT Service!

Autor: 28 februarie 2018 5670 Vizualizari Niciun comentariu

Primavara e aici si desi vremea capricioasa nu tine cu noi, startul sezonului cald e din ce in ce mai aproape. Iar pentru ca ne dorim sa celebram alaturi de voi venirea primaverii, pe 1 Martie am pregatit o mica surpriza pentru doamne si domnisoare.

La AUTO SOFT iti dezgheti apetitul pentru aventura!

Vino pe 1 Martie in oricare dintre cele 4 puncte de service din Bucuresti, alege serviciile de care ai nevoie si primesti 20% reducere la manopera, prilejul perfect pentru a verifica starea rotilor masinii tale, a repara defectiunile de care nu ai avut timp si nu numai. La rampele AUTO SOFT te asiguri ca circuli in siguranta pana la finalul sezonului rece care inca ne da batai de cap.

Fie ca iti doresti sa verifici presiunea anvelopelor, sa le echilibrezi pentru o tinuta de drum corecta sau a venit timpul pentru o geometrie a directiei, te asteptam la control pentru ca ne dorim ca nimic sa nu stea in calea aventurilor tale! Descopera aici serviciile disponibile in fiecare punct de service AUTO SOFT din Bucuresti.

Bucura-te de oferta primaverii valabila pe 1 Martie!

*Serviciile includ vulcanizare si mecanica auto, iar discountul se aplica pe totalul platit pentru manopera sau manoperele necesare fiecarui client in parte. Garantia pentru manopera este de 90 de zile.

Adaugat in: Sfaturi autoStiri